ဟင္းရည္ခ်က္နည္း
====================
.ၾကက္႐ိုး.၅၀သားခန္႔ ကို ေရသန္႔ ၄လီတာကိုဆူေအာင္တည္ၿပီးျပဳတ္ပါ။အရသာအျဖစ္ ..ဆား ထမင္းစားဇြန္ ..ၾကက္သားမႉန္႔ ထမင္းစားဇြန္းတဇြန္.ခြဲ
ၾကက္သြန္ျဖဴ…၅မႊာ
ဂ်င္း လက္မခန္႔တစ္တံုး
စသည္တို႔ထည့္ၿပီး ၾကက္ရိုးႏူးသည္ထိျပဳတ္ၿပီး ရ႐ွိလာေသာအခ်ိဳရည္ကို..မိမိႏွစ္သက္ရာ..ၾကာဇံ+ အသားငါးမ်ားႏွင့္အသီးအရြက္မ်ားထည့္ျပဳတ္ၿပီးသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါတယ္႐ွင့္ ခ်ဥ္စပ္အရသာႀကိဳက္ပါက ယိုးဒယား တုတ္ယမ္းအႏွစ္ ပုလင္းကိုအသံုးၿပီး ထမင္းစားဇြန္း၂ဇြန္းခန္႔ထည့္ၿပီး ခ်က္စားလို႔ရပါတယ္႐ွင္။
အခ်ဥ္ရည္လုပ္နည္း
============
ၾကက္သြန္ျဖဴ..+င႐ုပ္သီးစိမ္း တို႔ကိုေရာႀကိတ္ၿပီး သၾကား +ငံျပာရည္+သံပုရာရည္တို႔ျဖင့္ေရာေဖ်ာ္ၿပီးနံနံပင္အနည္းငယ္ညႇပ္ထည့္ကာသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီး႐ွင္။
ခရက္ဒစ္Thida Lay Lay
Welcome{ HERE } GO
Welcome{ HERE } GO
Welcome{ HERE } GO
Welcome{ HERE } GO
Welcome{ HERE } GO
Welcome{ HERE } GO