ထမင္းေပါင္းအိုးနဲ့ ငါးသေလာက္ေပါင္းနည္း

#ထမင္းေပါင္းအိုးနဲ့ ငါးသေလာက္ေပါင္းနည္း

ထမင္းေပါင္းအိုးနဲ႔ေပါင္းတာပါ …အရမ္းလြယ္ပါတယ္

ငါးသေလာက္ကို လိုသလိုတံုး။ေဆးေၾကာသန့္စင္ျပီးရင္ ဆား ဆနြင္းငံျပာရည္သၾကားထည့္ ေရွာက္သီးကိုအရည္ညွစ္ျပီးထည့္ နယ္ျပီးနွပ္ထားပါ။ေပါင္းမမယ့္အိုးထဲမွာဇပလင္ကိုအေနေတာ္ျဖတ္ထည့္ျပီး ဒါးျပားရိုက္ျပီးခင္းပါတယ္။

ခရမ္းခ်ဥ္သီးငါးလံုးကိုလည္း ေလးစိတ္ စိတ္ျပီးခင္း အဲ ့အေပၚကေနမွ ငါးေတြကိုေနရာခ်။ေရ နည္းနည္းထည့္ျပီး ေပါင္းပါတယ္ ေရခမ္းရင္ ေတာ့ ငါးျမဳတ္ရံုထည့္ေပးပါတယ္ ။ေရထည့္တဲ ့အခါ ငါးအေပၚကိုေလာင္းမထည့္ပါနဲ ့ ..ေဘးကေန ညင္ညင္သာသာေလာင္းထည့္ေပးပါ

ေလးၾကိမ္ေလာက္ထည့္ျပီးေရခမ္းရင္အရိုးလည္း
နူးေလာက္ပါျပီ။ ၾကက္သြန္ဥေလးေတြထည့္ ..ေရထပ္ထည့္ျပီး ဆူေအာင္တည္..။အရိုးနူးမနူးလည္းစစ္ပါ ။အရိုးနူးေလာက္ျပီဆိုရင္ဒယ္အိုးတအိုးထဲမွာဆီကိုဆူေနေအာင္တည္..ျငဳပ္သီးေလးေတာင့္ေလာက္ကို ညက္ေအာင္ေထာင္းျပီး ဆီသတ္။ ဆီသတ္ရင္ေရေလးနည္းနည္းထည့္ျပီးသတ္ပါ ။ျငဳပ္သီးလည္းမတူးသလို အရသာလည္းပိုေကာင္းပါတယ္။

ျပီးရင္အေအးခံျပီး ငါးသေလာက္အိုးထဲထည့္ပါ။ ေရခမ္းျပိးဆီျပန္လာရင္ အရသာရွိရွိသံုးေဆာင္ နိုင္ပါျပီ။

ျကာခ်ိန္ (2) နာရီမွ (4)နာရီအတြင္းျဖစ္ပါတယ္

Credit to Thura Zin

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.